ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ & ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΛΥΚΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του  2ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας  προσκαλεί τους φίλους του, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 16:00 έως τις 20:00 , να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι και το Φεστιβάλ Γλυκού  που διοργανώνει στο χώρο του σχολείου  για να στηρίξει το έργο και τις δράσεις του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές , να χαρίσουν χαμόγελα  στους φίλους  και την οικογένειά τους  και να  στηρίξουν με αυτό τον τρόπο οικονομικά τη Σχολική Κοινότητα του 2ου Δ.Σ. Περαίας!

Η παρουσία των μαθητών του σχολείου θα είναι αυξημένη με γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν  σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια θα πλαισιώνει την εκδήλωση, ενώ στην παρέα μας θα προστεθεί και  ο Αϊ-Βασίλης!!

Η φετινή “καινοτομία” είναι το “1ο Φεστιβάλ Γλυκού“, ένας διαγωνισμός για τη βράβευση της καλύτερης συνταγής γλυκίσματος.H προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από τη “γέννησή” της από γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικούς και φιλοδοξεί να αποτελέσει παράδοση για το σχολείο και τα επόμενα χρόνια.

Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα !!!!